Екранна двойка от „Откраднат живот“ се взе и в живота

Един от най-гледаните български сериали създава двойки освен на екрана и в реалния живот. Сестра Кая Райкова и екранният ѝ възлюбен доктор Владо Хаджихристев, явно са пренесли стастите и извън сериала и са новата светска двойка, шушукат техни колеги.

Напоследък младите актьори Неда Спасова и Филип Буков, които изпълняват споменатите роли в продукцията, изглеждат неразделни. Те показват изключително близки отношения в паузите между снимките на сериала, а се говори, че не се срещали само по време на работа. Още преди Нова година двойката започна да пуска подозрителни фотоси в социалните мрежи, от които изглежда, че им е трудно да изкарат и ден, без да се виждат.

Честито! Ето коя екранна двойка от Откраднат живот се взе и в живота СНИМКАНовиниИнформация

Преди дни пък Неда показа как се забавлява заедно с Филип, подготвяйки се за снимки. Тя влиза в ролята на гримьор, поставяйки му пудра за пред камерите. Говори се, че напоследък двамата актьори прекарват на терен почти цялото си време – не само докато работят, но през почивките си. Те използвали като оправдание, че почти всичко в София е затворено, включително фитнесите.

Понеже няма къде да тренират, актьорите използвали малкия фитнес, оборудват в бутафорната болница „Света Анастасия”, в която протича действието в сериала. Там уредите са съвсем истински, така че спокойно могат да се ползват не само за снимки, но и за реални тренировки. Филип и Неда били след малкото актьори, които се възползвали от тази възможност.

Колегите им подозират, че желанието да тренират на работното място е породено от нуждата им да бъдат заедно възможно най-дълго време. Иначе по официална информация младият актьор има сериозна връзка от години. Неда май също е обвързана. Но нито един от двамата не е минал под венчило, нито се радва на деца, така че смените на партньорите им няма да са много трудни, писа Уикенд.

Previous post Камелия: Наложи ми се да направя аборт с близнаци
Next post Гвардеецът Калоян въртял любов с тв водеща