Елен Колева вдига паметник на гаджето си

Актрисата Елен Колева ще издига паметник на настоящата си половинка, за да може той да й предложи брак. Това било условието му, за да може двойката да създаде семейство. Паметникът той иска да бъде издигнат в родния град на Колева – Монтана.

„Не се шегувам, каза ми, че ще ме вземе за жена, но има условие – да вдигна негов паметник в Монтана. По-скоро близо до мястото, където майка ми живее, за да може всяка сутрин, като си отваря прозореца, да вижда неговия лик“, това заяви Елен пред Цитиридис, който буквално бе шокиран от чутото. Брюнетката няколко пъти повтори, че изобщо не се шегува, а дори се притеснява, че това е непосилно за възможностите й в този момент, но вече й е време да създава поколение. Актрисата обаче упорито крие името и лицето на новата си любов и го държи далеч от медийното пространство, вероятно заради лош опит в миналото. Последният мъж, когото тя публично показа, носеше името Марсел.

Мистериозният мъж не е българин, от Израел е и не е ясно с какво се занимава. Любовта им обаче не просъществува дълго. Преди това тя имаше връзка с бизнесмена Александър Найденов, заради която според слуховете той се раздели със съпругата си. Двамата ту бяха заедно, ту се разделяха и в крайна сметка не успяха да запазят любовта си. След тази тежка и окончателна раздяла красивата актриса се влюби в писателя Калин Терзийски, но и тяхната любов не издържа дълго. Връзката им продължи едва няколко месеца и бе шумно обсъждана в медийното пространство.

В момента Елен е загърбила отминалите фатални любови и е започнала нов живот, за което дори е сменила и името си. Сега тя се казва Елена Калевска. Главната причина да се подвизава по нов начин е новата й работа. От месеци насам тя се занимава с космоенергетика, като дори има свой кабинет, в който приема пациенти. Накратко дейността й представлява метод за лечение на хора, растения и животни на база тяхното биополе. „Дълго време аз самата бях пациент, днес вече съм от другата страна.

Въздействам върху енергии и нервна система

Относно смяната на името ми истината е, че всички ме познаваха като Елен Колева. Името ми обикаляше медии, а аз исках да тръгна на чисто в това направление“, заяви още пред Цитиридис актрисата.

Въпреки пандемията тя твърди, че е успяла да открие положителните страни в случващото се. „Сега е моментът да открием вътрешните си ресурси. Никой не може да те направи затворник в сърцето и сега, когато е такава ситуацията, може да се възползваме от това и да се обърнем към себе си. Сега е моментът на духа. Човек никога не знае какъв е планът на Господ за него и не трябва да се ограничава в едно направление“, категорична е Колева.

Освен промени в името и в живота си актрисата е направила и такива във външния си вид. Една от видните интервенции на 36-годишната актриса е ринопластика. Новият й нос е доста по-тънък и с чипа форма. Чрез филъри Елен е изпънала бръчките и несъвършенствата по лицето си, а най-ярко се забелязват подобренията в зоната на челото. Любопитни очи коментираха още изявените й скули, както и добре оформената й брадичка – най-често звездите в това отношение залагат на микроботокс, който запазва възможността за направата на мимики.

Съвсем възможно е кинозвездата да е оформила и устните си с хиалурон – тъй като и те изглеждат по-обемни и пухкави. Промените обаче не се понравиха на някогашните й почитатели, които споделиха общо мнение, че суетата е развалила както визията на Елен, така и тази на много нейни колеги и колежки.

Остана без роли в театъра

Към момента Елен не играе нито в театъра, нито пък има предложения за киното. Въпреки новите си занимания обаче тя е категорична, че никога няма да се откаже от актьорската си професия. „Аз винаги ще бъда актриса. Това беше и си остава моята голяма любов. Просто за съжаление в момента не играя никъде и съм съсредоточила енергията си в други направления, но не съм се отказала от театъра и киното“, категорична е красивата брюнетка.

Припомняме ви, че Колева завършва НАТФИЗ през 2007-а. Ролята, която я изстрелва към успеха, е във филма „Шивачки“ , с която печели награда за най-добра българска актриса през 2007 г. Още от интересните й роли в киното е тази на бившата проститутка София Йорданова в сериала „Забранена любов“ и ролята на учителка по френски във филма на Ники Илиев – „Чужденецът“.