Елен Колева избухна с нова страст и гореща любов

Красивата актриса Елен Колева след множество скандални изцепки е обърнала живота си на 180 градуса и се е отдала на духовно израстване. Най-новата си страст на Елен е – космоенергетиката, използване на природните сили за възстановяване на организма.

Елен от година е дипломиран космоенергетик и това е новата й професия.

Колева има и нов мъж до себе си, признава тя едва наскоро. Изпатила си вече от публичността на интимните си връзки, този път хубавицата е решила да запази гаджето си в тайна. Признава само, че е щастлива и не е самотна, но не иска да излага личния си живот на показ.

Космоенергетиката, която е неизменна част от живота на актрисата, е научно доказано познание със своя собствена методология, разработена през миналия век. Твърди се, че с нея се извършва абсолютно изцеление на физическо, емоционално, ментално и духовно равнище чрез „изчистване“ на мръсната енергия в чакровата система.

„Повечето хора ме познават като актриса, творец, човек, който дълги години е бил на сцена, но някои знаят, че аз от много време се интересувам и от религия, изотерика, различни медитативни и енергийни практики. Ние не сме просто тела, а сме преди всичко души, които трябва да еволюират. В своя живот имах сериозно изпитание, което продължи дълго време“ – споделя Елен, която през последните няколко години промени живота си до неузнаваемост. Актрисата дори държи да бъде наричана Елена Калевска, както е записана в кръщелното си свидетелство, а не както дълги години е известна в медиите.

Изцелението за Елена идва, когато среща Ксения Бондар – магистър космоенергетик, който впоследствие става и учител на актрисата. След допира с космическото познание Колева си отговаря на въпросите, които от години мъчат съзнанието й – коя е тя и каква е нейната мисия в света.

„Искам да помагам на хора, които търсят изцеление и саморазвитие“ – искрена е брюнетката, чиято звезда изгря в лентата „Шивачки“.

Труден е пътят за Елен, докато стигне до това познание и промени живота си. Тя не крие, че дълго се е лутала, търсейки истината за себе си в другите. Признава, че образът, създаден й от медиите преди години заради фаталните й връзки, й е тежал. Красавицата е оставила миналото зад гърба си и живее нов живот.

Актрисата не загърбва завинаги театралната сцена и не се отрича от професията си, а просто добавя още една. Работата й като терапевт е основната й през последните месеци, които бяха безкрайно трудни за театъра у нас, пише България днес.

Previous post Подгласничка на „Мисис България“ дари короната си за болно дете
Next post Руслан Мъйнов се жени, преживя ли Сърчаджиева?