Елизабет от „Игри на волята“ се появи в чалга клип (Видео)

Миньончето Елизабет от „Игри на волята“ отдавна мечтае за слава и след като не ѝ провървя в спортната кариера, реши да трупа дивиденти от участието си в чалга клип.

Гимнастичката Елизабет Василева отпадна от формата и отиде на „острова на Отшелника“, където успя да пребори Мартин и да се завърне отново като равноправен член в едно от племената.

За голяма изненада на почитателите на блондинката, тя се появи в чалга видеоклип, пише show.blitz.bg. Малката Елизабет се е навила да се снима, тъй като в сценария не се изисквало да показва прелести и да се кълчи като долнопробна танцьорка. В клипа тя е себе си и влиза в любимата си роля – на спортист.

Елизабет се е снимала в клипа „Удряй“ на певеца Лазар, чиято премиера беше в началото на юли. Много фенове я разпознаха в клипа и останаха шокирани.

В началото на формата Елизабет бе сочена за един от фаворитите на зрителите, но в последните седмици си показа „рогата“ и се превърна в един от най-мразените участници, наред с Паулина. В социалните мрежи я определят като “злобна“, „завистлива“ и „алчна“.

Малката е доста силна и въпреки недоволството на зрителите има всички шансове да бъде първата жена, която печели „Игри на волята“.

Previous post Деси Цонева се подмлади с 10-ина години
Next post Наум Шопов сложи край на „Ергенът“