Ели Гигова бременна с първото си дете

Ели Гигова е в трепетно очакване на първата си рожба. Милионерската наследница е в началото на шестия месец от своята бременност, пише в. „Уикенд”. Очаква се красавицата да стане майка в края на лятото, разкриха пред вестника ни близки до бившата тв журналистка.

Дъщерята на оръжейния бос Николай Гигов работи като асистент на евродепутата Емил Радев в Брюксел, но се е прибрала в родината си преди броени дни. 39-годишната красавица най-вероятно няма да ражда в София, но си е дошла за да се види с майка си и баща си докато все още може да лети.

Бащата на бебето на Ели е чужденец, който също работи в Брюксел. Двамата са заедно от година и половина и се разбират прекрасно, твърдят от обкръжението на влюбената двойка. Гигова признава, че най-накрая е срещнала мъжа, който я обича истински и с когото би създала семейство, за каквото мечтае от години. Тя крие любимия си мъж от медиите и хорските погледи. Кой е той знаят само най-близките й приятелки и родителите.

Бащата на красавицата вече е одобрил бъдещия си зет, дал е благословията си на влюбената двойка и много се радва, че най-после ще става дядо. Той от години се моли за внуче и много се притесняваше единствената му наследница да не остане стара мома. Гигов тази година има юбилей, прави 60 години и приема вестта за внучето като най-големия подарък за празника си.

Дъщерята на оръжейния бос Николай Гигов изчезна от родината в края на 2016-та година. Тя се подвизаваше временно във Вашингтон, като дори се появиха слухове, че там е родила тайно, но се оказа, че не е станала майка. През септември 2018 г. милионерската наследница се завърна на бял кон у нас и в телевизията. Тя започна работа в сутрешния блок на БНТ „Денят започва“. Само година по-късно щерката на Николай Гигов напусна БНТ, за да стане сътрудник на евродепутата от ГЕРБ Емил Радев.

Припомняме, че преди да се хвърли в обятията на чужденци, Ели изкара няколко бурни връзки с родни плейбои. Милионерската щерка имаше връзка и с ресторантьора Петко Димитров в продължение на четири години, макар той да й изневеряваше. Двамата се разделиха без излишен шум, когато тя обяви официално, че заминава за Брюксел, където бе част от екипа на тогавашната евродепутата Илияна Йотова. След това журналистката имаше авантюра с един от най-желаните ергени у нас Димитър Тодоранов. Двамата скъсаха след негова изневяра. Това накара Ели да стегне куфарите и да отлети зад Океана с разбито сърце.

Previous post Николета Лозанова избра драг кралици за ангели
Next post Какво търсят жените над 40 години в един мъж