Ели Гигова родила първото си дете преди 3 месеца

Ели Гигова е родила тайно първото си дете. Бившата тв журналистка е станала майка преди около 3 месеца. Тя е дала живот на единствената си рожба в болница в Брюксел.

Полът и благата вест се пазят в дълбока тайна и само най-близките на милионерската щерка са запознати, че е станала майка.

Гигова умишлено крие новината, защото не иска да се шуми около личния ѝ живот. Тя неслучайно избяга чак в Белгия и се прибира в България два пъти в годината – през лятото и за Коледа. Тази година Ели последно се е прибирала през май месец, когато вече бе бременна в началото на шестия месец, пише таблоидът „Уикенд“.

Оказва се, че дъщерята на оръжейния бос Николай Гигов е родила през есента. Бащата на бебето е чужденец, който също работи в Брюксел.

Двамата са заедно от година и половина и се разбират прекрасно, твърдят от обкръжението на влюбената двойка. Гигова признава, че най-накрая е срещнала правилния мъж. Тя крие любимия си мъж от медиите и хорските погледи.

Кой е той, знаят само най-близките ѝ приятелки и родителите. „Не съм бременна! Не ми се коментира нищо свързано с личния ми живот, знаете! Но не, не съм бременна“, заяви в края на годината Ели и не е излъгала, защото всъщност вече е била родила.

Дъщерята на оръжейния бос Николай Гигов работеше като асистент на евродепутата Емил Радев в Брюксел, като в момента е в отпуск по майчинство, който най-вероятно ще продължи 2 години.

Гигова все още не е довеждала детето си в България, а родителите ѝ им ходят на гости в Белгия. Фамилията притежава и голям апартамент в центъра на Париж.

От суеверие богаташката, която след месец ще навърши 40 години, не публикуваше свои снимки в социалната мрежа по време на цялата си бременност. Едва няколко дни преди настъпването на новата 2022 г. Ели разпространи своя актуална снимка.

На снимката е с дълго палто, което прикрива тялото ѝ, но дори и под зимната дреха се очертават по-пищните ѝ форми и по-голяма талия. Лицето ѝ също е по-бузесто, отколкото преди. Явно Гигова има да сваля още някой килограм след бременността, което е напълно нормално.

 

Previous post Антилопата Тита отново се гмурна в чалгата
Next post Луна напуска България?