Емануела показа бременно коремче

Поп-фолк дивата Емануела изненада феновете си след като се появи с наедряло коремче на последното си участие в популярен столичен клуб. Изпълнителката на „Скъпото се плаща“ и „Направи така“ излезе да пее пред абитуриенти и както обикновено заложи на секси облекло, но погледите на всички бяха приковани от коремчето й.

Действително на снимките от купона се вижда как то ясно се очертава под късата черна рокля на звездата. Именно това провокира и мнозина нейни почитатели да предположат, че звездата е бременна.

Въпреки това към момента чаровната певица не не е издавала нищо по въпроса. Възможно е предположението на феновете й да е погрешно, а вместо това певицата просто да е качила няколко килограма.

Припомняме, че поп фолк изпълнителката вече има двама сина от различни бащи. Първия си син държи далеч от публичното пространство, но през май 2018 г. в интернет публикува снимки от неговия абитуриентски бал. Баща на по-малкото й момче Димитър пък е плод на любовта и с Димитър Динев – син на бизнесмена мултимилионер Динко Динев.