Емануела сподели за ужасяващо преживяване с преследвач

През годините една от най-атрактивните поп-фолк певици у нас – Емануела, със сигурност се е сблъсквала с всякакви фенове, които малко или много са били обсебени от нея и нейното присъствие на сцената. Синеоката красавица сподели пред vbox7 една от своите най-шокиращи истории, която определено не е за подминаване.

Дълги години родната звезда е била преследвана от психопат, който се е влюбил лудо в нея след една вечер в нощно заведение. Докато певицата била на свое участие, тя качила на сцената въпросния мъж заедно с още много други хора. От този ден той присъствал на всяко нейно участие.

Действията му стигнали дори до това да застане пред колата на бившия ѝ приятел, а малко след това, когато той се е опитвал да го изгони, за да не го прегази, е бил напръскан с лютив спрей в очите.

След това ходене по мъките преследвачът е стигнал до това да пусне видеа, в които говори как мъжът до Емануела е престъпник. През всичките тези години заплахите са били ежедневни. Накрая все пак се е стигнало до съд, но той все още продължава да я тормози.