Емануела търси лекции по дискотеките

Фолкдивата Емануела издирва лекции по дискотеките, написа Хотарена.

Певицата записа висше и ще става инженер еколог, но покрай натоварената си от участия програма не може да присъства на някои от лекциите.

Именно затова тя използва случая, че е в Студентски град на участие, и започна да си издирва лекциите по микрофона. Тя попита дали случайно някой от присъстващите не изучава нейната специалност. „Да ми даде малко лекции“, смееше се изпълнителката на „Нотариално заверен“.

За съжаление в хитовия клуб нямаше нейни състуденти, които да се качат на сцената, нито дори хора, изучаващи нейната специалност. След като удари на камък с лекциите, Емануела се отдаде на купона и зарадва феновете си с най-големите си хитове.

Припомняме ви, че по време на пандемията изпълнителката на „Пайнер“ записа инженерна екология. Макар да е доста трудна специалност, тя с огромно желание учи и е категорична, че лекциите ѝ доставят голямо удоволствие.

„Уча много неща опазване на околната среда, органична и неорганична химия. Трудно е, но е много интересно. Винаги съм била запалена пo тези науки, пpocто не ми оставаше време да уча и да се развивам в друга посока. Истината е, че няма нищо по-хубаво от ученето, защото колкото повече учиш, толкова повече знаеш“, сподели преди време Емануела.

Previous post Плеймейтката Моника Валериева изглади бюста си с…
Next post Разделени ли са Златка Райкова и Благой Георгиев?