Емануела удари шамар на репортерка заради неудобен въпрос

За няколко часа видео, в което фолкзвездата Емануела зашлеви звучен шамар на репортерка в дискотека, обиколи всички социални мрежи и събра хиляди гледания, а коментарите варират от „Заслужава си заради нахалните въпроси“ до предложения към потърпевшата да съди звездата на „Пайнер“.

Тик Ток звездата Стела Павлова, която се изживява и като репортерка в култов столичен клуб, усети колко силна е ръката на певицата, след като няколко пъти напористо я запита „малък или голям“ предпочита Емануела. Няколко пъти пайнерката искаше да прескочи към следващия въпрос, но Стела прояви невиждано досега нахалство, с което изнерви певицата и пред камерата тя ѝ заби доста звучен шамар.

Въпросното клипче стана вайръл. Екип на „Телеграф“ се свърза с Емануела, която досега никога не е проявявала агресия, и се оказа, че скандалът между двете дами е артистично изигран, за повече популярност в социалните мрежи.

„Всичко беше на шега. Режисирахме го, за да стане видеото вайръл. Нямаме никакъв конфликт със Стела, нито ще се съдим“, през смях заяви Емануела, която последната година освен като певица се изявява и като успешен продуцент на млади таланти.