Емилия се зае да спасява приюта на отец Иван

В спасяването на приютите на отец Иван се включи фолкпевицата Емилия. С наближаването на най-студените месеци традиционно има нужда от храна и средства и тази година положението не е много по-различно.

Изпълнителката си закупи книгата на добрия духовник и призова и други да го направят, за да влязат още пари в бюджета на приютите.

„Много от вас познават отец Иван, който е благодетел на дом за сираци „Св. Николай“ в Нови хан и Якимово. Той издаде първата си книга в подкрепа на дома, която е част от кампанията „Купи и дари“, и средствата, събрани от нея ще бъдат за децата и възрастните, живеещи в дома. Нека помогнем“, призовава Емилия.

„Засега положението ни e относително стабилно, но вероятно ще издържим само до Нова година. След това не знам каво ще става, така че хората нека да не спират да помагат, защото ще става трудно”, заяви пред „България Днес“ отчето.

След няколко влизания в болница той призна, че в момента се чувства далеч пo-добре. „Да не казвам голяма дума, но се позакрепих. Най-важното за мен е, че изчезнаха проблемите с дишането. Много ми пречеха в един момент, но сега съм по-добре“, cпoдели спасителят на стотици бедстващи мъже жени и деца.

Previous post Сузанита скъсала с гаджето на Хелоуин
Next post Главозамайващото наследство на Шон Конъри