Емил Костадинов ще става дядо

В последните дни около БФС е повече от горещо. Открай време футболният съюз си върви ръка за ръка със скандали и зрелища, а този път такива забърка бившият президент Боби Михайлов, който оттегли оставката си часове след заявката на Димитър Бербатов, че ще се бори за поста му.

Вицето на легендарния вратар – Емил Костадинов, обаче е на съвсем друга вълна. Мислите на екзекутора на Франция са раздвоени между случващото се във футболната централа и това, че в следващите четири седмици предстои да му се случи нещо, което със сигурност ще го катапултира на седмото небе от щастие. Легендарният нападател на ЦСКА и националния отбор е под напрежение, тъй като се стяга за много отговорна роля – тази на дядо на първороден внук или внучка. Голямата дъщеря на футболната легенда Катрин Костадинова е само на 4 седмици до деня, в който ще ощастливи баща си и ще го направи дядо.

Емил Костадинов е много близо до момента, в който ще предаде официално щерката на зет си Димитър. Самата Катрин обаче внесе пояснение в инстаграм, че сватба до края на годината няма да има. И ето, че тези дни лъсна истинската причина младите да отлагат съдбовния ден – просто защото в предстоящите месеци ще са изцяло посветени на детето си.

Младежът, отговорен за предстоящото щастие за Емил Костадинов, гледал дъщеря му като писано яйце, коментират в обкръжението им. Синеокият Димитър бил любимец на всички в компанията на Катрин и в семейството ѝ заради доброто си възпитание и най-вече отношение към половинката си.

Новият член в семейството на Емил Костадинов се очаква да се роди под зодиакалния знак на Близнаци. Същата зодия е и Катрин. Една от най-красивите футболни щерки ще навърши 31 години на 18 юни, като за предстоящия си рожден ще получи най-големия подарък, за какъвто мечтае всяка жена.

Previous post Филип Киркоров сключил брак с мъж
Next post Целувате ли се добре? Зодиакът ще ви издаде