Емоционално признание – дъщерята на Азис му разби сърцето

За нито един родител не е приятно чувството, когато получи отхвърляне от своето дете. Точно през такъв период минава фолк звездата Азис.

Дъщеря му Рая, която дълго години пазеше от медиите, изгря в клип на Папи Ханс. А това отприщи Азис да сподели нещо емоционално, което го разделя с момиченцето, за което дава мило и драго.

Оказа се, че единственото дете на Краля на фолка изобщо не харесва музикалния стил, в който се изявява баща му. 14-годишната Рая се увлича по съвсем друг тип музика и предпочита да слуша американски поп и рап, отколкото творчеството на именития си татко, пише Шоу Блиц.

„Дъщеря ми не е запозната с изкуството ми. Последната ми песен я беше гледала 15 дни след като излезе. Тя си има нейни интереси, които изобщо не съвпадат с моите“, призна Азис.

За разлика от много свои връстници, Рая изобщо не се увлича по балканските ритми. Фактът, че не знае песните му, изобщо не притеснява Азис, напротив. Певецът я хвали, че е изключително скромна и в нея няма грам показност и театралничене.

Въпреки, че може да тъне в охолство, скъпи дрехи, телефони и бижута, момичето никога не предявявало подобни претенции. „Досега никога не е казвала: „тате, искам това или онова“, споделя той.

Previous post Космическата Валя Балканска навърши 80 години
Next post Миро призна за проблемите си с алкохола