Енджи Касабие доставя здравословна храна до дома

Диетоложката на звездите Енджи Касабие обяви, че стартира нов проект, свързан със здравословното хранене. Красавицата, работила със звезди от ранга на Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм и Арнолд Шварценегер, започна да предлага доставки до дома.

„Сега и ти имаш възможност да получаваш вкусна и здравословна храна, приготвена в моята кухня, която пристига в удобен час до твоя дом или офис“, анонсира Касабие в социалните мрежи.

Диетоложката разговаря с всеки от клиентите си, за да разбере нуждите му, след което изготвя персонализиран план за храненето му.

За да поръчат всички ястия от менюто си, ентусиастите ще трябва да броят по 50 лв. на ден. Опцията само за обяд е оценена на 15 лв. на ден, като Касабие предвижда и семеен план, с който всеки член на семейството ще може да се нахрани срещу отново по 15 лв. на ден.

„Кухнята на Енджи е за всеки, който желае да подобри цялостното си здраве, перисталтика, коса и кожа, разбира се, да свали излишни килограми и да поддържа здравословно тегло. Нашето меню включва храни без захар, богати на полезни вещества, антиоксиданти, фибри, протеини и пробиотици, които повишават вашата енергия и имунната система!“, обясняват ни още от екипа на Касабие.