Енджи Касабие съкрушена след любовна драма

Красивата ливанка Енджи Касабие изживява сериозен срив в личен план, а причината е мъжът ѝ Рабих Ел Зейн, който ѝ причини нещо, което тя едва ли някога ще му прости.

Оказва се, че мъжът на Енджи е доста похотлив и напоследък го раздава като разгонен бик, където и да отиде – в парка, във фитнеса или в квартала, където двамата живеят.

„Мистър Ливан“ 2014 без свян ходи да се запознава с всяка, която му грабне окото, а ако девойката се поддаде, веднага започва да я омайва с приказки на развален английски“, пише „Уикенд“. Рабих се държал и се чувствал така, сякаш е на секс туризъм в България. Той кръшкал на жена си като за световно, но имал предпочитания и си падал предимно по светли, слаби, стройни или с големи гърди жени, пише още изданието.

От написаното в седмичника става ясно още, че именно това бил типажа жени, които Зейн харесвал, намирал ги предимно в Инстаграм, на живо, а също и във фитнеса. Самата Енджи пък дори не подозирала за изневерите на мъжа си или пък много добре се преструвала, че не знае, че той кръшка, защото постоянно го защитавала пред приятели, че ѝ е много верен и покорен.

„Рабих много ме ревнува. Случвало се да се караме, ако съм облечена с по-оскъдни дрехи, ако съм по-разголена“, признавала е Касабие. Явно Зейн се опасява красавицата да не му слага рога, както той на нея.

„Мистър Ливан“ 2014 не работи нищо в България. Той е водещ на предаване в телевизия в Катар, което се излъчва на сезони и когато има ангажимент там ходи, снима и отново се връща за да сваля девойки у нас. Ежедневието на мургавелкото минава в пиене на кафе, чатене с мадами, тренировки във фитнеса и игри със сина им Раян. В същото време диетоложката се скъсва от работа и е вярна на мъжа си.

Припомняме, че преди няколко години Енджи беше бременна с близнаци и пометна, като според слуховете, причината се крие именно в неверния ѝ мъж. Тя е научила, че палавникът ѝ кръшка и това я съкрушило. Разбира се, мачото обещал на жена си да се промени, но всичко си останало само на думи.

Previous post Откраднаха джипа на Деси Плевнелиева, возилото било пред МОЛ
Next post Знаете ли… За какво служи малкото джобче на дънките?