Ергенът Виктор става водещ в bTV

Първият ерген в страната ни от години се очаква място в bTV или някоя от другите големи телевизии в страната. За първи път обаче той е толкова близо до осъществяването на тази своя цел, пише „Уикенд“. Говори се, че телевизията няма да хвърли на вятъра популярността, която му създаде заради реалитито. Още от сега се търсело място, където да го бутнат след финала на шоуто.

Някои зрители вече подозират, че Стоянов може да стане лице на новините, което обаче е слабо вероятно. По подходящи за Виктор били светските рубрики, с които са препълнени сутрешните блокове на bTV.

Георги Тошев лесно ще го бутне в продуцираното от него шоу “Преди обед”, което все повече започва да прилича на кръгла маса – винаги се намира място за още един приятел на продуцента или за още едно лице, което телевизията иска да лансира.

Най-логично е Стоянов да стане лице за добра форма. Той вече има опит като консултант в тази област в дамския сайт на телевизията. Ергенът не веднъж е гостувал в “Преди обед”, също за да обяснява как лесно и ефективно могат да се свалят килограми и да се поддържа добра форма.

Преди да влезе в “Ергенът” прави и собствен канал в интернет, посветен на темата. Едва ли ще е изненада, ако от следващия тв сезон започне да води такава рубрика.

Previous post Ален Делон е поискал евтаназия
Next post Мис България Марина Войкова роди втора дъщеричка