Етиен Леви: Коронавирусът направи костите ми като изгнили

Борбата на Етиен Леви с коронавируса е изключително тежка, но талантливият музикант стоически понася несгодите в домашна обстановка и спазва стриктно всички лекарски предписания.

Известният певец и музикален педагог разказа в сутрешния блок на Нова телевизия, че е ползвал съветите на лекарка, с която го свързал негов близък приятел актьор.

Музикантът имал много висока температура, мускулна треска, чувствал костите си като изгнили, гърлото му се подуло, а главоболието било ужасно в очните ябълки. Не загубил обаче обоняние и вкус. В никакъв случай не бива да се изпълняват препоръки от сайтове, добави певецът.

На всички невярващи искам да кажа – вирусът съществува и е много коварен, каза още Етиен Леви. Не искам да съм поредният, който дава акъл, но трябва да се научим да бъдем дисциплинирани и отговорни към другите хора и обществото, посочи той като добави, че според него става въпрос за обработен вирус.

Пожелавам на всички силна вяра и силен дух, за да можем да преодолеем това, посочи още музикантът. Сигурен съм, че ще се случи.. защото има едно вселенски закони, които казват, че не може да е вечно лошо. Леви отправи още към всички пожелания за сибирско здраве.