Ето защо мъжете са луди по жени с пищни форми

Не е тайна, че много мъже предпочитат пищните дами. Напук на това, което виждаме по модните подиуми и което се стремят да ни насадят за еталон за женска привлекателност. Истината е, че вкусовете са различни и дори рекламите не могат да ги променят. Мъжете може и да подсвиркват с уста, когато видят някоя „натокана“ дама, тип манекенка, но, оказва се, предпочитат да си легнат с по-пухкава и апетитна жена, пише Флагман.

Какво мислят мъжете за жените с големи размери?

Същото, което и за всички останали. Сред тях има някои неустоимо привлекателни, а други остават незабелязани. Защото красотата е разтегливо понятие. Не става дума нито за чиста геометрия, нито за стереотипи. Женската привлекателност е съвкупност от много неща. Позитивно отношение към света, чувство за хумор, интелект, таланти… Наистина много, затова няма как да ги изброим всичко до едно. Но пък няма човек, който да не е наясно с това. Закръглената пухкавелка има точно толкова шансове с мъжете, колкото и признатата манекенка на световно ниво.

Защото истинските мъже избират със сърцето си. „Перфектният“ външен вид /перфектен в кавички, защото е наложен изкуствено/ привлича единствено комплексарите. Те не гледат на жената като на най-близкия човек, който ги обича и който ще остане с тях в добро и зло, подкрепяйки ги и помагайки им да „стъпят на крака“. Те приемат жената като поредния трофей, завоюван трудно, но все пак уловен. Могат да се похвалят с „перфектните ѝ мерки“, да накарат останалите мъже да им завиждат… Наивно, но да, има доста такива мъже. За съжаление.

Мъжете са привлечени от жени, които се чувстват уверени и обичат телата си

Пълните жени са не по-малко красиви от слабите. Особено привлекателни са тези от тях, които са уверени в себе си. Често пъти тази увереност идва с времето и с помъдряването. А докато една жена съзрее дотолкова, че да осъзнае своята красота и своята уникалност, доста жени с наднормено тегло се налага да преминат през неприятни етапи.

Етапи на отричане на себе си, защото се чувстват „различни“, етапи на справяне с обидите, които „перфектните“ сипят върху тях. Но хубавото е, че след като преживеят всичко това, много дами разцъфват и стават невероятно силни. И секси. Когато видиш как една жена е готова да побеждава в живота, колко невероятно добре се чувства в тялото си – такава жена е магнит за мъжете.

Съблазнителни извивки

Такива фигури побъркват мъжете. И това е напълно сериозно. Помислете – една пухкава дама има всичко по много. Та кой мъж бяга от такъв разкош! Трябва да е луд.

Previous post Халваджиян готви нов удар! Умува за новия Зуек за „Капките“
Next post Лековита вода и природа в спа столицата на България