Ето какъв e характерът ви според циганския хороскоп

В циганския хороскоп, както и в познатия ни астрологически, има 12 знака на зодиака. Само датите на раждане варират с няколко дни напред или назад.

Чаша (21 януари – 19 февруари)

Представителите на Чашата оправдават името на своя знак. Преди да вземат решение, те претеглят плюсовете и минусите и ясно знаят кое е добро и кое лошо. В същото време най-често тези хора все още заемат страната на доброто, обичат да философстват на различни теми и да помагат на другите. Те могат да станат добри лекари, учители, ментори и филантропи. Освен това те са креативни, имат страхотно чувство за хумор и създават впечатлението, че са късметлии, пише tialoto.bg.

Качулка (20 февруари – 20 март)

Родените под знака на Качулката се отличават с невероятен труд, граничещ с перфекционизъм. Изглежда няма работа, която да не могат да свършат. И в случай на остра нужда, те са напълно готови да започнат живота си наново, без да се страхуват от нищо. Околните, които ги познават добре, им доверяват и най-големите си тайни. В същото време представителите на знака Качулка имат малко приятели, но всички те са изпитани от времето и обстоятелствата.

Кинжал (21 март – 20 април)

Хората, родени под знака на Кинжала, притежават неудържима енергия. Това са много целеустремени и упорити личности. Знаят какво искат от живота и постигат това, което искат, независимо какво им коства. Вярно е, че понякога представителите на това съзвездие са твърде импулсивни и дори агресивни към другите. Но трябва да разберете – те могат да бъдат груби или не съвсем правилно да изразят своята гледна точка, но не е от лошо. Най-често те са успешни бизнесмени или спортисти.

Венец (21 април – 20 май)

Хората Венци са истински естети и ценители на красотата. Нищо чудно, че много представители на този знак могат да успеят в творчески професии. Най-малкото те трябва винаги да бъдат в светлината на прожекторите и да слушат комплиментите, отправени към тях. Въпреки това, в повечето случаи тези хора са наистина достойни за похвала. Те имат добра външност, имат чувство за стил и са искрени хора.

Свещник (21 май – 20 юни)

Родените под знака на Свещника от циганския хороскоп обичат да угаждат на другите. Те са невероятно очарователни и приятелски настроени, а също така могат да намерят общ език с всеки човек. Такива хора често се наричат душата на компанията, винаги е лесно и удобно да общувате с тях. В същото време дълбоко в себе си могат да бъдат потайни и не бързат да разказват на другите за себе си. Също така, представителите на знака Свещник се отличават с пестеливост – те, като никой друг, знаят как да боравят с пари.

Колело (21 юни – 21 юли)

Представителите на този знак се отличават с повишена чувствителност, емоционалност и дори уязвимост. Те също така предпочитат да планират всяко събитие в живота си и не могат да живеят в безпорядък и хаос. С такъв характер човекът трябва да работи за себе си или да бъде служител в стабилна компания. В любовта и приятелството представителите на знака са лоялни, ценят семейните традиции и могат да живеят в един град и в къща през целия си живот.

Звезда (22 юли – 22 август)

Оправдават името на своя знак – те са много ярки и интересни личности, които трудно остават незабелязани. Също така, представителите на този знак имат много приятели, обичат шумните партита и предпочитат професии, където другите могат да им се възхищават. В любовта обикновено поемат инициативата в свои ръце, а в семейството ги смятат за лидери. Често ги наричат късметлии и постигат всичките си цели в живота.

Камбана (23 август – 22 септември)

Родените под знака на Камбаната създават впечатление за уравновесени, сдържани и интелигентни хора. Те са изключително интересни събеседници – могат да поддържат разговора на всяка тема и дават ценни съвети. В същото време самите те са потайни, не обичат да говорят за себе си и още повече за проблемите си. Също така, представителите на този знак са истински работохолици и знаят как да правят пари. Въпреки че славата и луксът не са техните цели.

Монета (23 септември – 22 октомври)

Представителите на знака Монета са весели и позитивни хора, които излъчват доброта и щастие. Изглежда никога не са в лошо настроение, или поне никога не го показват. Обичат всичко красиво, така че от раждането могат да имат безупречен вкус и да обичат изкуството във всичките му проявления. Освен това имат много таланти и няма да се затруднят дори от готвене и плетене на една кука.

Сабя (23 октомври – 21 ноември)

Родените под знака на Сабята се отличават със силен и дори корав характер. Ясно знаят какво искат от живота и вървят към целите си, без да забелязват пречките. Обикновено те се превръщат бързо в лидери. Също така могат да бъдат отлични психолози, не прощават предателството, въпреки че самите те си запазват правото да правят каквото намерят за добре.

Брадва (22 ноември – 21 декември)

Хората от знака Брадва са енергични и активни. Могат да поемат няколко задачи наведнъж и да ги изпълняват перфектно. Те също имат постоянна жажда за пътуване и каквото и да е друго приключение. Трудно им е да седят на едно място. Родените в този период се считат за надеждни и предани приятели или партньори. Имат развито чувство за справедливост, никога няма да ви подведат.

Подкова (22 декември – 20 януари)

Представителите на знака Подкова не си представят живота без цел. В противен случай всичко, което се случва наоколо, губи смисъл за тях. Тези хора не виждат себе си извън работата или каквато и да е дейност, за тях е важно да са в центъра на събитията и да видят своето професионално или личностно израстване. В същото време се нуждаят от подкрепата и грижите на близките. Самите те също ценят семейството и приятелите.

Previous post Габи проговори за Виктор след отпадането от „Ергенът“
Next post Сексът като фактор за щастие, успех и богатство