Ето как да украсим елхата, за да привлечем пари

В какви цветове трябва да бъде коледната украса? Защо е важно да поставите живо дърво, а не изкуствено? За посрещането на Новата година е важно да се вземат предвид предпочитанията на символа на предстоящата 2022 г. – Синия воден тигър. За да бъде годината успешна, подгответе се за нея предварително и облечете Коледнаото дърво правилно. Езотериците дават своите съвети как да привлечете късмет с помощта на новогодишната украса.

Как да подготвим дома си за Новата 2022 година?

Синият воден тигър през предстоящата 2022 г. ще насърчи упоритите и трудолюбиви хора. Затова се подгответе за празника предварително: платете дългове, които имате и не забравяйте да почистите мястото, където ще празнувате празника. Тъй като тигърът обича зеленината, украсете стаята с живо дърво. Ако не е възможно да поставите горска красавица у дома, подредете и разпръснете смърчови клони из цялата къща. Така ще ухае на гора и ще създаете наистина празнично настроение, пише actualno.com. Тигърът е животно, което не живее в големи групи, така че новата 2022 г. трябва да се посрещне в топлина и уют. Психолозите съветват да празнувате празника в тесен семеен кръг от хора, които обичате и уважавате. Създайте им уютна атмосфера. За да украсите пространството, изберете одеяла, калъфки за възглавници, покривки в пастелни цветове.

За разлика от интериорните предмети, дървото трябва да е светло. Изберете украса в различни цветове. Основният атрибут на коледната елха е топката или играчка във формата на тигър. Символът на годината ще види вашето уважение и щедро ще ви благодари. През предстоящата 2022 г. трябва да се помни, че всеки цвят има свое собствено значение. Червеният цвят на украсата за елха ще донесе любов на собствениците на дома, зеленият цвят ще подобри здравето, златистият ще привлече пари в къщата, сигурни са водещите езотерици. За да украсите дървото, закачете върху него играчки под формата на монети, съветват те. И не забравяйте да поставите малки сувенири под елхата, които ще зарадват както децата, така и възрастните, например мандарини или сладки. Подаръците под елхата са истинско удоволствие за хората от всички възрасти. Не пропускайте никого в списъка си. Уважете своите близки дори и с нещо символично.

Previous post Какво се случва в четирите фази на секса
Next post Иде годината на Златорогия Бик според славянския календар