Ето кои зодии са създадени за приятелства

Някои хора са родени, за да създават нови приятелства, защото не се притесняват да започнат разговор, да пишат първи с предложение за приятно изкарване и преди да осъзнаете вече имате ново близко човече до себе си.

Защо някои индивиди са по-отворени за нови хора? Може би отговорът се крие в звездите. Кои са двата най-приятелски зодиакални знака? И коя е зодията, на която й отнема много повече време, за да се отпусне пред непознати?

Везни

Докато повечето хора се отдръпват в пашкули като попаднат сред непознати хора или в претъпкани пространства. Но Везните са социални пеперуди. Те не само че са остроумни ледоразбивачи, но тяхното любопитство може да попречи на незначителните разговори да станат неудобни, дори ако току-що сте се запознали. Ще откриете, че този въздушен знак не е никакво препятствие да попадне в дълбок разговор дори с най-големия интроверт.

Стрелец

Ако „колкото повече, толкова по-весело“ беше жизнена мантра, тя щеше да принадлежи на Стрелците. Никой не се сприятелява толкова лесно, колкото хората от този знак. Добре де, освен Везните.

Тази огнена зодия е известна като любител на приключенията, но никакво туристическо пътешествие, разходка до увеселителния парк или екскурзия не е забавно само с няколко близки приятели. Разбира се, Стрелецът ще вземе своите дългогодишни авери на палубата, но новият колега, барманът от кварталното заведение и съседът, на който се е натъкнал онзи ден във входа, също ще бъдат поканени. Стрелците са енергични и излъчват тон положителни вибрации, така че тяхната примамливост е неустоима.

Риби

Ако се окажете в разговор с Риби, но най-добрите ви шеги просто не намират мястото си, причината не е във вас, а в отсрещния. Рибите са известни със склонността си да „летят” самостоятелно. Ако имате чувството, че ги притеснявате, вероятно това е така, защото те мислят за арт проект, който наскоро са започнали, или за онзи романтичен роман, който ги чака на нощното шкафче. Рибите са склонни да бъдат мрачни, което също върви ръка за ръка с тяхната люспеста природа, така че не се изненадвайте, ако продължават да отменят плановете ви за среща, пише mila.bg.