Ето кои са най-големите манипулатори сред зодиите

Хората от тези четири зодии често прибягват до манипулации, само за да постигнат това, което искат. Бъдете внимателни с тях!

Близнаци

Близнаците имат огромната слабост да клюкарстват и понякога така се подхлъзват, че обсъждат дори най-близките си зад гърба им. Изключително непостоянни са в мислите и в симпатиите, и в антипатиите си. За да прикрият този факт, те плетат толкова сложни интриги, че всички замесени накрая се объркват кой е виновен. Тайното оръжие за манипулация на зодия Близнаци е техният интелект, както и сладкодумието им. Знаят точно какво и как да кажат, за да влязат под кожата на човек. Но дори когато ви звучат напълно искрени, най-разумно е да останете нащрек, пише iwoman.bg.

Риби

Рибите са чувствителни и състрадателни, но не допускайте грешката да ги помислите за безобидни. Те са едни от най-изкусните манипулатори в Зодиака. Типичните Риби никога и за нищо не са виновни. Нямате никакъв шанс да ги притиснете до стената и те да признаят, че са постъпили неправилно. Ще ви оплетат в приказки и накрая ще ви прехвърлят вината. Рибите използват ролята на жертва абсолютно всеки път – това е коронният им номер.

Овен

Ако Овенът е нещастен, всички наоколо трябва също да са нещастни. Затова Овните имат навика да си измислят проблеми и да скапват настроението на близките/колегите си, когато на тях самите не им върви. Ще започнат да ви наказват за измислени проблеми, ще ви внушават, че сте се провалили в нещо. Тяхната тактика за манипулация е от типа „топло и студено“ – както всичко е наред, изведнъж започват да се държат ледено студено и напълно ви игнорират. Така разчитат да ви извадят от равновесие и да ви объркат.

Рак

Раците са прекалено емоционални и неуверени в себе си. Копнеят да бъдат обичани, но са твърде подозрителни. Самите те често са изгубени в собствения си вътрешен свят и не знаят как да навигират и да изразяват емоциите си. За да се справят, те манипулират дори най-близките си. Техният специалитет е да крият истинските си емоции и мотиви и понякога да показват едно, а да чувстват всъщност точно обратното. Раците действат точно като животни, подгонени от хищник – движат се на зигзаг и точната логика и посока на действията им никога не е ясна.

Previous post 7 знака, че още не е преживял бившата си
Next post Обявиха най-хубавия плаж в Испания – по-красив и от пощенска картичка