Ето кои са най-смелите знаци на зодиака

Чудили ли сте се защо има хора, които хващат живота с две ръце и посрещат смело всяка трудност, а други подхождат много по-плахо? От Edna.bg разкриват кои са най-смелите сред зодиакалните знаци.

Овен

Без смелост, няма слава е вашата мантра, Овни. Вие сте управлявани от смелия Марс и водени от неговите безстрашни импулси. Овенът също е първият знак в западната астрология, което означава, че те не се страхуват да опитват нови неща и да се излагат на рискове, които никой досега не е поемал. Те са естествени лидери, които се изправят пред неизвестното без страх, готови да поемат всякакви предизвикателства. И ако трябва да бъдем честни, Овни, обичате тръпката.

Лъв

Има причина да сте изобразени като храбрия лъв. Вие сте толкова уверени в себе си, че дори в лицето на опасността оставате непоклатими. В крайна сметка вие сте управлявани от Слънцето. Без значение срещу какво се изправят, естествената самоувереност на Лъвовете ги прави достатъчно смели, за да рискуват и да се приземяват на крака без усилие.

Скорпион

Няма много неща, които могат да ви уплашат, Скорпиони. Вие сте любители на мистиката, мистериите (и понякога окултното), благодарение на управляващата ви планета Плутон, която е свързана с мистицизма и тъмната страна на живота. Скорпионите дълбоко в себе си знаят, че на този свят няма нищо постоянно и всичко винаги се променя. Те са склонни да поемат рискове, без да се замислят, особено ако това спомага за тяхното развитие. Вие отказвате да позволите на страха да ви спре да се наслаждавате на живота и именно това прави смелостта ви непоколебима.

Водолей

Управлява ви бурната планета Уран, която управлява катаклизмите и непредсказуемостта, така че сте способни да приемате несигурността в живота с отворени обятия. Вашият знак е кардинален и въздушен, което ви прави независими, високо интелектуални и не ви позволява да давате приоритет на това, което другите хора мислят за вас. Вашата смелост се основава на това, че сте готови да вървите срещу течението и да се бунтувате срещу срещу грешно разбрани норми и статуквото.

Previous post Какво означава, ако заспите след секс?
Next post Защо всички искат да отидат на този гръцки остров, когато има сняг