Ето кои се връщат на екрана, зрителите ликуват…

Шоуто „Комиците“ ще се върне в ефира на bTV съвсем скоро след година отсъствие заради пандемията. „Уникална е групата ни, толкова ми се иска по-скоро да пак да почнем да снимаме. Вярно е, че записахме първия епизод на предаването. И пак ще кажа усещаше се празнота от липсата на „Комиците“ и дай боже, тя да се запълни, за да радваме пак хората. Защото само със смях можем да победим коронавируса, да зарадваме хората.“

С тези думи Любо Нейков, доайенът на смешното шоу, сподели надеждата скоро да видим най-добрите бг актьори отново в скечове за телевизията. Големият комик, който само преди дни навърши 49 години, споделя, че през месеците, в които не са били на сцена, се виждали с камери, общували по телефона и обсъждали смешките, които да включат в евентуалното предаване. Именно в първия заснет епизод ,Комиците“ включили и скечове, свързани с противоепидемичните мерки.

Кръстьо Лафазанов посреща клиенти в ресторанта с шлем и ръкавици, а за комплимент от заведението – дезинфектант. В менюто няма карантия, а само карантина, съпрузите Любо Нейков Павлова си организират среща и не могат да се познаят от маските. Смях в залата.

„Не е тайна, че пандемията отключи много депресии сред хората, а изкуството е това, което може да ги спаси. Само театърът и телевизията в момента могат да създадат удоволствие за хората. Иначе отвсякъде бомбардират с какви ли не лоши новини“, смята Нейков. Той не желае да се оплаква от сложната ситуация, в която се намират артистите, тъй като голяма част от тях нямат доходи или са на минимални такива, пише „България Днес“.

„Положението е такова за цял свят, но трябва да се подкрепяме, няма как иначе а оцелеем“, смята Любо.

Previous post Не е за вярване! Родна звезда отряза грубо Маги Халваджиян
Next post Емилия разплака мрежата с изповедта за издевателствата над нея