Ето кой влиза в новия ВИП Брадър

Риалити шоуто „Биг Брадър“ се завръща на роден екран, въпреки че имаше информации, според които този формат вече няма да бъде излъчвано у нас.

Риалити предаването не само се завръща, но и звездния каст е повече от интригуващ.

Наскоро стана ясно, че към новите участници в предстоящия сезон на хитовия формат, ще се присъединят щерката на Гала – Мари Будева, както и бъдещата ѝ свекърва Деляна Маринова – Джуджи.

Както е известно дъщерята на Гала и синът на Джуджи имат дългогодишна връзка и определено ще бъде интересно в какви взаимоотношения ще бъдат в рамките на риалити формата.

Според слуховете, във формата ще попадне и Рафи, който неотдавна триумфира в „Като две капки вода“, пише таблоидът „Уикенд“.

Припомняме, че първият сезон на „Биг Брадър“ се излъчва в България през 2004 година, когато победител става Здравко Василев. Сред други емблематични победители са поп фолк певецът Константин, Златка Димитрова, Тото, Атанас Колев и т.н.

Последното издание се излъчва през 2018 година и това беше краят на „ВИП Брадър“, поне до сега.

Новият сезон на шоуто ще бъде 23-и в историята на риалитито в България.

Пет от излъчените досега сезони са стандартни – „Биг Брадър“, шест са от типа „Ол старс“ – с различни риалити звезди, 10 са тип „ВИП Брадър“ – с популярни личности, един е за семейства.

Водещ на всички сезони до момента е бил Ники Кънчев.

Previous post Ето я новата приятелка на Люси Дяковска
Next post Камелия проговори след корекциите