Ето на кого е дала девствеността си Елвира от „Ергенът“

Елвира от „Ергенът“ даде най-ценното си на футболен анализатор. Риалити героинята, която влезе в шоуто девствена, вече не е. Самата Елвира се похвали, че е срещнала любовта на живота си, а „Уикенд“ научи, че мъжът е женкар, който уж се е кротнал.

В шоуто Далакова не спираше да говори, че никога не е била интимна с мъж. Тя явно няма лично интимно пространство и пред цяла България развяваше девствеността си до степен, че стана банална. „Изпуснах Ергена, но за себе си съм победител, защото преборих всичките си страхове и излязох нов човек. Страхувах се как ще се представя, страхувах се да не разочаровам родителите си и себе си – и един ден като се гледам по телевизията, да не бъда разочарована“, заяви брюнетката.

24-годишната фризьорка не пропусна отново да говори за липсващия ѝ интимен живот и призна, че преди шоуто не е развявала девствеността си, както го прави от няколко месеца. Елвира не каза директно, че е подарила розата си на мъж, но го намекна. „Аз вече срещнах мъж в живота си. Много е мил, грижовен. Подкрепя ме много, разбира ме. Познавахме се преди предаването, но нямахме връзка. Той е футболен анализатор в британска компания“, сподели Елвира, а зрителите ѝ пожелаха успех и дано няма разочарования.

Освен девствеността, другата любима тема на смолянчанката са стихотворенията и книгата, която издаде. Някой е излъгал девойчето, че може да пише и то търпи много подигравки в социалните мрежи заради творенията си. В шоуто стана ясно, че дамата не може да чете и все още срича.

Previous post Сватбата на годината! Синът на Дейвид Бекъм се oжени за Никола
Next post Галя на Азис втрещи с вида си