Ето с коя слагал рога на „Мисис Баба“ кметът на Стрелча

Носителката на титлата “Мисис Баба” за 2015 г. Дони Чачова се развежда със своя съпруг и екскмет на Стрелча Стойно Чачов. Тя е с разбито сърце, след като попадна случайно на негови чатове с други жени. Тя твърди, че през последните четири години Стойно е водил двойнствен живот на прелюбодеец. Красавицата изля своят гняв в социалните мрежи и с тъга заяви, че новата година започва за нея с развод. Във фейсбук тя публикува чатовете на неверния си съпруг – оказва се с жени, които и Дони познава добре.

Дама от управлението на Стрелча е разтурила семейството на красивата Мисис Баба Дони Василева – Чачова. За скандалните изневери на съпруга си – кмета на Стрелча Стойно Чачов, разкри самата Дони. В своята сърцераздирателна изповед в социалните медии тя единствено спомена инициалите на любовниците му: „ Н. Ф. и още една жена Н. К.”, пише вестник Труд.

Нели, както наричат на галено жената, на външен вид изглежда доста по-възрастна от Мисис Баба. Тя също е омъжена и е слагала рога на половинката си, което превръща любовния триъгълник в многостранна геометрична фигура. Покрай честите си работни срещи Чачов и Нели явно са се залюбили, а Дони ги хваща благодарение на многобройните им съобщения в чата, на които попада случайно, след като взима за ползване стар мобилен телефон на съпруга си.

“Искам да се гушкаме и говорим… Готов съм за консумация”, пише кметът на Стрелча, малко преди двамата да се срещнат на романтичен уикенд в спа-хотел в Старосел.

От чата помежду им дори става ясно, че дамата е имала подозрения за бременност, които не се потвърдили. “Радвам се, че не съм аз причината”, отдъхва си кметът.

Дони Василева и Чачов се женят през 2017-а. Година по-рано блондинката е провъзгласена за най-красивата жена в конкурса “Мисис Баба Вселена 2016”. Запознава се с кмета на Стрелча, който е с 6 години по-млад от нея, покрай служебни въпроси тя е поетеса и кметът ѝ възлага да напише химн на подопечния му град. Три месеца по-късно той ѝ предлага брак. “Днес усещането е за пълнота, за осъзнат избор, за сигурност”, сподели преди време Дони Василева.

Previous post Борис Дали се събра отново с жена си
Next post Мегз фалира, закри фирмата си