Ето 6 съвета: Как да сте 100% отпуснати в секса

Ако нямате увереност в себе си, то сексуалните преживявания едва ли ще ви носят такава наслада, каквато заслужавате да получите. Ето как да се отпуснете и да преоткриете секса.

Психологът и семеен консултант Анастасия Нелидова дава шест съвета за момичетата как да релаксират правилно и да се забавляват в леглото без задръжки.

Писмо
Напишете си какво точно не ви подхожда или ви притеснява – не се притеснявайте, никой освен вас няма да прочете това. Така по-ясно ще разберете проблема, с който можете да се обърнете към специалист, пише trafficnews.bg.

Партньор
Бъдeте честна с партньора си. Разбира се, не е нужно да му показвате целулита си, но е важно да кажете, че ви е по-комфортно да сте на тъмно (поне първите пъти, докато се уверите, че за него наистина няма проблем). По време на секс не бива да се разсейвате от чужди мисли и преживявания!

Тяло
Често (при 70% от хората) напрежението в леглото е свързано с несигурност относно привлекателността на тялото ти. Затова не пренебрегвайте тренировките и масажа! Друг полезен трик е автобронзантът, който визуално прави кожата по-тонизирана и добре поддържана. Основното нещо е да не прекалявате с цвета.

Красиво бельо
За да угодите на партньора си, важно е да харесвате себе си. Купете си красиво бельо, което ще подчертае достойнствата ви и се разходете в него предварително, докато сте сама, направете си снимка, завъртете се пред огледалото. Огледайте се добре и се харесайте първо сама.

Тренировки
Не бива да се срамувате от това! Сексуалното обучение е напълно нормално и не е отвратително. То ще ви даде полезни съвети и ще ви помогне да се освободите. Но психологът не съветва да тренирате с приятелка – вместо неловко да се кикотите и да се поглеждате една друга, по-добре е да се концентрирате върху това, което правите в момента.

Мастурбация
Ако вие самата не знаете какво ви възбужда, как да обясните на партньора си? Опознайте тялото си без предразсъдъци!

Previous post Дядо Сионий с литургия за здравето на Володя Стоянов
Next post Вижте кои са талисманите на зодиите за 2022 г.