Жана Бергендорф бяга по работа в Испания?

Певицата Жана Бергендорф заминава да работи в Тенерифе, най-големият от Канарските острови, разположени в Атлантическия океан, близо до бреговете на Африка, твърди сайтът за клюки и светски новини Hot Arena.

Изпълнителката е сключила договор с една от най-големите музикални агенции там, за да пее вечните хитове на Селин Дион, Уитни Хюстън, Арета Франклин в продължение на месец в най-луксозните петзвездни хотели на острова. Ако работата ѝ хареса, Жана може да остане и до края на туристическия сезон.

В испанската територия вече е лято заради близостта на острова до Африка и изпълнителката стяга багажа само с ефирни рокли и бански. Тази работа не е чужда за нея, защото преди години тя пееше цяло лято в Слънчев бряг. Когато дойде пандемията обаче, ангажиментите ѝ секнаха.

На Канарските острови с нея няма да е нейният 11-годишен син Леон, който сега завършва пети клас и затова не може да пътува с майка си. Когато дойде ваканцията, ще отиде да я види. Дотогава той ще е поверен на грижите на баща си Стефан, с когото Жана е разделена от години.

Двамата заедно си поделят отглеждането на детето и дават всичко най-добро от себе си, за да може Леон да учи в частно училище. А той обича да прави музика на компютъра. Като всяко дете се бие с възглавници и ходи с боксови ръкавици вкъщи. Всяка седмица кара картинг с родителите си, защото иска да стане пилот, а Жана ще е много горда, ако един ден Леон е сред най-добрите по световните писти.

Леон е и най-големият ѝ стимул в борбата с наркотиците, която Бергендорф води от години. „Виждам се с професионалисти, така че каквото трябва, правя. Господ е с мен и аз ще успея във всяко едно свое начинание, ще се преборя с всяка своя битка. В България се лекувам, тук има много добри професионалисти и психиатри. Длъжна съм да направя така, че всичко да е овладяно на сто процента“, каза певицата.

„А за да си сигурен, че едно нещо не съществува вече в живота ти, ти трябва да вземеш мерки. Борбата с наркотиците продължава цял живот, тя е всеки ден и всеки час. Особено за нас, артистите. Ейми Уайнхаус, Уитни Хюстън също са имали проблем с продуценти, с емоционални битки, стереотипи и аз няма да допусна да свърша като тях. Искам да живея и да пея. Заслужавам да бъда на това място и ще се боря“, сподели Жана.

Previous post Маданска и Венелин вдигнаха скъпарско имение в Бистрица
Next post Скандал ли ги раздели? Изхвърлиха Галена от „Гласът на България“