Жанета Осипова на Малдивите, но крие кой я снима

Плеймейтката Жанета Осипова пропусна първите паднали снежинки в България, а вместо това се пече гола на Малдивите. Там от близо две седмици, но категорично крие в чия компания е на екзотичния остров.

Бившата звезда от „Фермата“ не пропусна възможност да дразни последователите си с разголени снимки, на които винаги е сама. Осипова събра всички погледи с гола плът и провокативни пози, с които последователите ѝ от мъжки пол рязко се увеличиха.

На един от кадрите Жанета позира на плажа по бански, а на врата си е сложила вълнен шал и на главата зимна шапка. С това тя искаше иронично да покаже, че докато съгражданите ѝ зъзнат от студ в родината, тя се намира на много екзотично и топло местенце.

От останалите кадри ясно си личи, че блондинката тъне в лукс на Малдивите. „Защо се снима все сама? Имам предположение – другият човек не е за показване. Може би човекът е пенсионер? Или пък се пази да не го видят жена му и децата къде и с коя е…“, гласи един от най-любопитните коментари по повод поредната екзотична ваканция на Осипова, пише сайтът show.blitz.bg

Previous post Шокиращи разкрития за Андре Токев! Кой е нарязал гумите на колата му
Next post Каква беше годината за Михаела Маринова