Жената на Дарин Ангелов го заряза заради наркобос

Антония, жената на Дарин Ангелов, има нов мъж. Това се коментираше като вероятна причина за раздялата им още през февруари, когато се разчу за нея. Едва ли обаче някой е предполагал, че актуалния ѝ любим не е колега на Дарин, от актьорските среди. Не е и герой от телевизията, където Дарин също се изявява.

Колкото и невероятно да звучи, мъжът до Антония е соченият за наркобос Кирил Киров – Руския. Това е актуалния слух в светските среди. Говори се още, че самият Дарин подозирал за появата на друг в живота на съпругата му, но нямал представа за кого става дума, пише „Уикенд“.

Кирил Руския е попадал не само в криминалните хроники, а и в светските. Той има дъщеря от бившата поп фолк певица Джорджия. Преди години се разчу, че ѝ е изневерил с колежката ѝ Емануела. Дали заради това или причината е друга не след дълго Руския и Джорджия са се разделили.

Чудно е какво е събрало Руския и Антония. Още повече, че преди да се разчуе за разлъката, тя не веднъж е споделяла в медийни изяви, че с актьора се радват на щастлив семеен живот.

Previous post Сандвич: Деси Слава в секс тройка на сцената
Next post Андре Токев от затвора: Не понасям алкохол!