Жената на Наум Шопов влиза в „Ергенът“, започнаха снимките в Гърция

Снимките на „Ергенът“ вече започнаха на остров Родос в Гърция, а водещият на предаването Наум Шопов успя да вкара и жена си Теа в него, пише Hotnews.bg. Двамата ще правят ново дигитално съдържание, включващо интересни разговори с участничките за техните емоции, страхове и романтични трепети. Те ще разкриват тайни от имението и ще представят най-вълнуващото от събитията през сезона от първо лице.

Теа и Наум ще се снимат на собствен, специално създаден декор, както и в различни локации на открито в приказната обстановка на луксозно имение, разполагащо със собствена хеликоптерна площадка, джакузи и красива градина с уникална гледка към морето.

25 дами ще се борят за сърцето на бизнесмена Александър Младенов, а Теа и Наум ще ги представят детайлно на зрителите.

„Снимките на „Ергенът“ започват! Тази година с @teaminkova ще имаме удоволствието да заснемем онлайн продължението на предаването, в който ще ви дадем възможност да опознаете повече момичетата. В този ред на мисли, какво искате да знаете за момичета?Напишете своите въпроси в коментар.

„Най-хубавите въпроси ще участват в целия сезон!“, съобщи Шопов в Инстаграм. Семейството упорито върви по стъпките на Сашо Кадиев и майка му Катерина Евро, както и на бившите съпрузи Алекс Богданска и Даниел Петканов, които участваха семейно в различни риалити програми на телевизията като „България търси талант“ и „Гласът на България“.

Previous post Мишо Шамара: 20-годишният Мишо нямаше модел на подражание, луташе се
Next post Дара Екимова влязла в болница заради силикона