Жената на Орлин Павлов е двойничка на Меган Маркъл

Чаровната усмивка на българската музика Орлин Павлов се радва на прекрасно семейство, сладко дете и любима жена до себе си, която впечатлява с екзотична красота.

Диана обаче освен с визия впечатлява и с неподозирано голямата визуална прилика със съпругата на принц Хари – Меган Маркъл. Сходството между двете красавици се долавя не само от чертите на лицата им, но и от широката лъчезарна усмивка на мулатката, която я превръща в копие на звездната принцеса.

С това обаче съвпаденията между двете дами не свършват – факт е, че и Меган, и Диана бяха бременни по едно и също време. Припомняме, че Диана дари Орлин Павлов с момиченце в началото на миналата година, което на всичкото отгоре носи кралското име Елизабет.

Двамата се запознават случайно преди много години, когато Великова работи в БНТ. Там Павлов отива за интервю в предаването на Марта Вачкова, където бъдещата му съпруга се грижи за гостите и дори слага грим на музиканта. След това заминава за Дубай, където живее в продължение на 8 години.

Преди две години тя отново се завръща в България. Една повторна среща с Орлин се оказва съдбоносна. Двамата разбират, че са в плен на любовта един към друг.