Жената на Орхан Мурад се пробва за брокер

Съпругата на известния български певец Орхан Мурад – Шенай, се опитва да заработва като брокер. След като спряха изявите й на музикална сцена заради пандемията, тя се пробва като таксиметрова шофьорка, а сега е взела решение да подпомага семейния бюджет по нов и доста изненадващ начин.

Майката на тийнсензацията Сузанита оповести новината в социалната мрежа Фейсбук, използвайки още развлекателната платформа, за да офертира близки и познати. „Хей, приятели или ваши приятели, ако продавате имот или се интересувате от закупуване на такъв, знаете към кой да се обърнете за честни и коректни отношения“, пише Шенай.

Веднага получава предложение – като желанието на един от клиентите й е да намери къща в село Лясково. По-късно любимата жена на Орхан публикува и кадри със своите нови колежки. „Започна работния ден, привет от организацията за недвижими имоти. Вече знаете към кой да се обърнете. Хубав ден, очакваме ви“, подканва още Мурад.

В началото на тази година Шенай обяви, че започва работа като шофьор на такси. Известно време тя практикуваше на територията на град Пловдив. Всичко продължи не повече от месец. След това взе успешно искания от години насам шофьорски курс за категория C + E. За това, че вече има право да управлява камиони и ТИР-ове тя отново се похвали в уебпространството.

Най-сериозен провал претърпя на сцена. За съжаление Шени не успя да се превърне в желан кадър, като в последно време пее само на приятелски сбирки.