Жена подари на гаджето си тройка, но това се превърна в кошмар

Красавица подари на гаджето си тройка, но вместо в незабравимо преживяване, нощта се превърна в страшен кошмар с викове и сълзи, пише Mirror, цитиран от jenata.blitz.bg.

21-годишната Камила и приятелят ѝ Алън били заедно от година. През това време двамата неведнъж обсъждали въпроса да внесат нотка пикантност в отношенията си и да направят тройка с непозната. Накрая Камила склонила и решила да му направи приятна изненада.

„Исках да бъда „готината“ приятелка, затова реших, че просто ще го изненадам“, каза тя.

За целта се регистрирала в приложението за запознанства Tinder, публикувала тяхна обща снимка и обяснила, че търси партньорка за една вълнуваща вечер с любимия си. Седмица по-късно на обявата откликнала непозната, която била подходящ във всички отношения.

„Още в началото почувствах, че нещо не е наред. Тя разговаряше с мен, сякаш се познаваме от дълго време, а после каза, че иска да го направим възможно най-скоро“, споделя 21-годишната моделка.

Макар в началото Камила да била скептична, след телефонния разговор, който провела със Сами, всичките ѝ съмнения се изпарили и решила да се спре на нея. Срещата била насрочена за следващата вечер. За да направи изненадата още по-голяма, Камила сложила превръзка на очите на любимия си и закопчала ръцете му с белезници към леглото.

Когато Сами се появила, домакинята побързала да маркира „червените линии“, които гостенката не бива да пресича, а по-специално – да не целува приятеля ѝ. След това момичетата отишли в спалнята, а когато Сами се съблякла, Камила преживяла истинска изненада, която, както се оказало по-късно, била само началото.

„Носеше най-екстравагантното бельо, което някога съм виждала. Беше се подготвила много сериозно и това ме накара да се чувствам неудобно. А когато започнахме по същество, цялото ѝ внимание беше насочено към Алън“, казва още 21-годишната жена.

Когато всичко свършило, Камила свалила превръзката от очите на Алън, но вместо да ѝ благодари за прекрасната вечер, той започнал да крещи, а на лицето му се появила ужасяваща гримаса.

„Попита ме защо, по дяволите, съм довела бившата му приятелка в спалнята ни. Сами се разсмя, а аз като глупачка започнах да въртя глава. Докато разбера какво се случва, тя вече си беше събрала нещата и избяга. Не можех да спра да плача от безсилие. Никога не съм разпитвала приятеля си за бившите му, затова и не съм виждала нейна снимка. Не знаех и името й“, споделя още Ел.

Въпреки фиаското, тройката все пак успяла да сближи Камила и Алън. А с избора за кандидатка за следващото пикантно приключение щял да се заеме самият Алън.

Previous post Юлиан Вергов снима голи жени във Виена
Next post Вижте кои са скритите танцьори сред зодиите