Жена разказа какъв е животът с две вагини, прави луди пари в OnlyFans

Жена от Великобритания сподели, че има две вагини, матка и шийка на матката, но въпреки това е приела тялото си, след като е била диагностицирана с рядко заболяване още в тийнейджърските си години.

Ани Шарлот от Съри открива, че има диделфис на матката, когато отива за контрацептиви на 16-годишна възраст.

Заради това обстоятелство, Шарлот може да зачене с две бебета от двама различни мъже по едно и също време. Тя също има два цикъла, които контролила с противозачатъчни, и казва, че и двете вагини са „напълно функционални“. Въпреки че ѝ отнема няколко години, за да се примири със състоянието си, 23-годишната жена сега го вижда по различен начин.

„Казаха ми, че да имам деца ще бъде много трудно и това ще включва непрестанно обикаляне по болниците и най-вероятно ще се наложи да родя преди термина, с цезарово сечение, тъй като за плода няма да има достатъчно място, за да го износя докрай“, коментира Шарлот.

В университета обаче тя се научила да живее с по-особеното си състояние и дори се научила да се шегува, че има две вагини, за да „разчупи ледовете“. По думите ѝ доста от хората проявили сериозен интерес към нея и с времето спряла да гледа на феномена като медицински проблем, пише novini.bg.

Освен притесненията, свързани с евентуалната бременност, състоянието на Шарлот не се отразява на живота ѝ и тя е свикнала с него.

В момента тя има профил в платформата OnlyFans, от която изкарва около 70 000 паунда месечно. Споделя, че потребителите най-често я питат какво е усещането да прави секс с две вагини, докато други питат и за по-естествени неща, като например как пишка.

Шарлот казва, че това е промяна в живота ѝ в настоящия финансов климат, и тя се гордее, че се издържа сама.

„Определено карам много пълноценен живот. Винаги съм заета да създавам съдържание за социалните медии, OnlyFans или просто да чатя с моите последователи, така че срещите засега останаха на заден план“, разкрива още тя.

Previous post Нумеролог посочи късметлийските числа за 2023 г.
Next post Млада жена обикаля света без пари, вижте как