Женен министър заряза синоптичката Натали Трифонова

От близо година Натали Трифонова е разделена с бившия си приятел. След него водещата на предаването „Култ” по Би Ти Ви имаше няколкомесечна връзка с женен мъж – политик на високо ниво, но и той остана в миналото. В светските среди се шушука, че съпругата му разбрала за извънбрачната му авантюра и го принудила да прекрати отношенията си с дългокраката блондинка, пише „Уикенд”.

Бившият любовник на Натали е бивш министър, чието име много често се върти в медийното пространство. Русокосата хубавица се запознала с него при едно от гостуванията му в Би Ти Ви. Той й отправил комплименти за атрактиваната визия и така започнал флиртът им.

По-късно си разменили няколко съобщения и започнали да се виждат тайно. Съпругата на политика обаче научила от доброжелатели, че той кръшка. Притиснала го да остави Трифонова и да се върне в семейното ложе. Заплашила го, че ще разиграе страшен цирк, ако авантюрата не бъде прекратена. Уплашен за репутацията си, министърът, чието име се пази в тайна,, се разделил с тв водещата.

От доста време блондинката е много потайна и не е толкова активна в социалните мрежи, колкото беше преди. Запознати твърдят, че точно бившият й любовник настоял за тази дискретност, защото не искал да се разчува за извънбрачната му афера. Той предупредил красавицата да не споделя дори с приятелки за връзката им и тя стриктно следва указанията му.