Жените от тези зодии никога не признават любовта си

Жените от тези зодии пазят любовта си в тайна. Те не я признават, освен в краен случай, защото това би ги направило слаби и уязвими или пък би им коствало нещо скъпо. Те може и да не не казват „Обичам те“, но показват любовта си по различни начини.

Ето кои са те.

Овен

Самоуверена и дръзка жена Овен не е свикнала да показва слабост на характера. Тя се стреми да изгради образа на делови и независим човек, поради което пази чувствата си в тайна.

Близнаци

Жените от този знак се смятат за двулични. Но те никога не дават големи обещания. Близнаците не обичат сериозните връзки, харесват мимолетните и неангажиращи романи. И в това отношение те са изключително сдържани в разкриването на чувствата си.

Дева

Жената от този знак не вярва в любовта. Тя се нуждае от мъж, който притежава мъдрост и самочувствие. И едва тогава ще започне да мисли за сериозна връзка.

Скорпион

Жените от този знак имат труден характер. За да установят лични взаимоотношения, те трябва да преодолеят много пречки, включително и собственото си недоверие. Скорпионът може да признае любовта си, но само ако любимият му премине няколко теста.

Стрелец

Любовта и жената Стрелец – това са две напълно несъвместими неща. Тези дами обичат независимостта и свободата. Те дори са способни да сложат край на връзката, ако усетят, че започват да се влюбват.

Previous post 5 причини за липсата на оргазъм при жените
Next post Турист хвана невиждан отровен звяр на плажа