Жените от тези три зодии побъркват мъжете

Често измислени недостатъци в очите на нежния пол се оказват хипнотизиращи предимства. Астролозите дават отрицателен знак на качества като прекомерна независимост, ексцентричен характер, кротост, но пък мъжете са привлечени. Кои са трите зодии, на които силният пол не може да устои?

Везни

Тя е очарователна, загадъчна, възхитителна и може да приласкае всеки. Представителките на тези зодии са остроумни и добри слушатели. Могат да поддържат разговор на всяка тема. Вървят през живота с лекота и постоянен оптимизъм. Везните лесно се сприятеляват и винаги са готови да направят комплимент, да се обадят или да напишат очарователно съобщение.

Дамите, родени под този знак, се отличават както с физическа, така и с вътрешна красота. Вроденият такт и любовта към всичко красиво са тяхната визитна картичка. Разбира се, те предпочитат и мъжът до тях да е подходящ и да отговаря на големите им изисквания. Везните са доста самокритични към себе си – имиджът им трябва да отговаря на високи стандарти и безмилостно се коригира, ако е необходимо. Везните са изключително женствени, което не може да не подлудява мъжете.

Понякога това играе срещу тях. Когато попаднат в трудна ситуация, те често стават напълно безпомощни и затова често пасивно наблюдават ситуацията, очаквайки външна помощ. Жените от тази зодия се отличават с безкрайна енергия и са готови да се отдадат на забавни приключения по всяко време. Често нямат време да преценят плюсовете и минусите на едно ново приключение, залагайки по-скоро на инстинкта си, пише Tialoto.bg

Водолей

Жената Водолей не иска да бъде обект на похот, а по-скоро най-красивият предмет на изкуството. Тя е малко бавна във всичко, включително и във връзките. Планирате първата си среща с нея? Безсмислено е да очаквате да завършите в леглото. Водолеите имат голям интелект и са способни да се справят с всяка задача. Те се стремят да достигнат максималните висоти в кариерата си. Удовлетворените амбиции са много важни за тях. Не падат духом при неуспехи, а се учат от грешките си.

Дамите от тази зодия са рекордьори по заемани високи позиции, но в същото време те смятат за луди хората, които се вълнуват само от парите. Имат много приятели, отличителният им белег е честността и откритостта. Те изобщо не знаят как да лъжат, очаквайки същото поведение от околните. Жената Водолей е готова да отвори душата си широко, ако се влюби. Ако тези дами наистина вярват в нещо, е изключително трудно да ги разубедите. Независимо от аргументите и фактите.

Дева

Девите проявяват прекомерен самоконтрол, но са доста демократични по отношение на другите. Те са много емоционални, но се прикриват добре. Вътрешните им стремежи остават тайна за околните. Силната страна на тези дами е сдържаността и способността да бъдат сериозни, достойни. Те искрено вярват в силата на самоусъвършенстването и са много податливи на влиянието на критичните преценки на другите. Въпреки че имат отлична интуиция, те предпочитат да се доверят на интелекта.

Животът им се основава на три стълба: изкуство, музика и литература. Девите са убедени, че са в състояние да се справят с всяко препятствие. Тяхната енергия е достатъчна за десет жени. Предприемайки какъвто и да е бизнес, те са сигурни, че никой няма да може да се справи с него по начина, както самите те. На Девите обаче може да се вярва, те са отлични анализатори и обичат да изчисляват всичко, включително в отношенията.

Девите се отличават с доброта, търпение и щедрост. Те са отлични съпруги, майки и домакини. Тези дами са много спретнати, обожават малки партита и поддържат красотата си до последните си дни. Макар и пресметливи до болка, Девите губят логиката и бдителността си, когато се влюбят. Те крачат по пътя на любовта, сякаш са на неизследвана територия – винаги са готови първо да овладеят и учат, а едва след това да се развиват и усъвършенстват.

Previous post Как да разбереш дали сексът с теб му е харесал?
Next post Памела Андерсън се развежда за пети път