Жени Джаферович вбесява зрителите на „Игри на волята“

Първата седмица от новия сезон на „Игри на волята“ вече е излъчена, факт са и първите раздори сред участниците. В центъра на един от тях е Жени Джаферович, която си приписа заслуги, което подразни много зрителите, пише Шоу Блиц.

Участниците в риалити формата бяха подложени на нечовешки изпитания, дълги, уморителни и многокомпонентни битки, а най-шокиращото в тях се оказа 90-килограмов сандък, който състезателите трябваше да пренасят многократно, докато развият въже. Наложи се дори 50-килограмови жени да мъкнат тежкия товар, който бе проблем дори и за най-силните мъже в племената. В този момент Джаферович се опитваше отстрани да гради лични стратегии.

Поведението на жената на Ваня Джаферович подразни не само съотборниците ѝ, които тя постоянно прекъсва и не им дава думата, но и зрителите пред малките екрани.

„Фифо, моля те, дай да говоря, скастри тя Филип, прекъсваш ме. Трябва да се слушаме и да не избухваме“, казваше тя. След дълга битка нейният отбор все пак се нареди на второ място и водещите похвалиха Филип и Валери, с което Джаферович съвсем не беше съгласна.

„Бяхте на косъм, каза водещата. Явно косъмът, който спечелих вчера днес проработи“, опита да си припише заслугата за победата, но беше срязана от Ралица. „Да ти кажа това предимство отдавна го загубихте“.

След разиграните ситуации в социалните мрежи коментарите направо преливаха. „Джаферович не дава на никой дума да каже, егати самочувствието без покритие“, гласи една от многото реакции. В други се казва следното:

„Джеферович не уважава мнението на съотборниците си! Това, че някой иска да изкаже мнение, много я дразни! Ще си сърба попарата по – нататък!“, „В края се опита отново да се изтъкне, че нейното предимство е повлияло на победата, но Ралица я отряза“, „Тя няма да достигне средата с това тъпо поведение и със тъпоти си мислите била стратег…“, „Това ли е да остане до финал…“, „То зрителите я виждат каква е противна…“.