Жени Калканджиева на стоп от морето

Най-известната носителка на титлата „Мис България“ Жени Калканджиева реши да пътува с непознати. Едно време на стоп се хващаше случаен превоз, а с днешна дата транспорт се търси в различни групи в социалните мрежи, където някой е готов да сподели колата и пътуването си с друг за определена сума.

Именно в такава група писа и Калканджиева, която си търсеше превоз от Бургас към София. „Здравейте, някой да пътува от Бургас към София? Тази вечер или утре сутринта?“, написа миската, а отдолу коментарите заваляха мигновено. Някои от тях бяха в доста шеговит стил.

Срещу една кора с яйца бих те върнал“, пишат под поста й, визирайки бруталната изцепка на Калканджиева с комшиите й преди време, които замерваше с яйца. „Значи за кака Жени, ако трябва, сега от Пловдив ще дойда да я закарам до София“, пише пък фен на красавицата.

В петък шефката на модна агенция „Визаж“ е потърсила превоз от столицата до Черноморието в групата за споделено пътуване, което значи, че почивката й е продължила едва два дни, пише hotnews.bg. Близки до Жени разкриха, че тя често търси превоз и за приятели, тъй като заради популярността й има доста желаещи да я откарат в групите. Именно славата е причина Калканджиева често да не оставя пари за пътуването, което принципно се таксува от шофьорите около 20 лв.

Previous post Димо Алексиев тества част от битките в „Игри на волята“
Next post Башар глези младата си любовницата с романтична почивка в Италия