Жени Калканджиева предизвика фурор в Русия

Жени Калканджиева направи уникален кино пробив в Русия и вече приковава вниманието там, но вече не само с прозвището „шестата по красота в света“, с което я наричаме и до днес, но и с актьорски талант, предава Шоу Блиц.

Шефката на „Визаж“ се снима във филма „Ятаган“, който за момента върви с голям успех в Русия. Калканджиева влезе в главната роля в лентата. И дори и да не грабне „Оскар“ за играта си, както ѝ бе обещал още през 2019-та режисьорът Андрей Андоров, то със сигурност ще спечели любовта на доста кино маниаци.

Калканджиева се похвали за успеха си в социалните мрежи, където показа клипче с емблематична сцена от „Ятаган“ между нея и Васил Василев-Зуека, което бързо предизвика коментари от последователите ѝ.

Героите на Жени и Зуека седят и спорят на една маса, чудесно озвучени от руснаци. Зуека е журналист с ресор антитероризъм, Жени е напълно некомпетентна директорка на АБОРТ – съкратено от филмовата институция „Агенция за борба с организираната престъпност“.

Красавицата е видимо недоволна, че от обещаните две страници интервю, в крайна сметка то ще бъде разположено само на една. „Но пък е с голяма снимка!“, отбелязва героят на Зуека и хвърля сластен поглед към сексапилната Калканджиева.

Любопитна подробност е, че със Зуека са има и секс сцена, която обаче във финалния монтаж е изхвърлена, за съжаление на феновете.

Previous post Жената на Иван качи много килограми след COVID, взима кардинални мерки
Next post Тежка катастрофа белязала живота на Геро и напълнял