Жерар Депардийо пак обвинен в изнасилване

Френският актьор Жерар Депардийо е обвинен в изнасилване. 72-годишният актьор бе обвинен отново на 16 декември за изнасилване, за които се твърди, че е извършил през лятото на 2018 г. Това съобщи във вторник агенция АФП, като цитира свой източник.

Депардийо беше обвинен в изнасилване на 22-годишна актриса в дома му в Париж през 2018 г.,, което той отрича. След девет месеца разследване френските прокурори прекратиха делото поради липса на доказателства. Актрисата обаче поднови делото, като заяви, че е „увредена страна“. Според френското законодателство случаите на „увредените страни“ обикновено се разследват от магистрат. Миналия октомври стана ясно, че обвиненията в изнасилване срещу Депардийо се разследват отново от прокуратурата в Париж.

Той е поредната известна личност, обвинена и съдена за изнасилване през последните години. Депардийо се снимал в близо 180 филма. Той е бил винаги в светлините на пресата.

През 2013 г. актьорът напусна родината си в знак на протест срещу политиката на управляващите социалисти на тогавашния президент Франсоа Оланд да обложи с нови високи данъци богаташите. За кратко Депардийо живя в Белгия, а няколко месеца по-късно прие руско гражданство. Звездата през последните години не слиза от страниците на таблоидите заради скандални свои изяви.

 

Previous post Сашо Кадиев го закъса, скочиха му джендъри
Next post Джорджина на Роналдо лъсна само по чанта