Жесток скандал! Режисьор удари джипа на попфолк звезда, тя полудя и…

Известният режисьор Степан Поляков е имал „неблагоразумието“ да се натресе върху джипа на фолкпевица и е отнесъл доста обидни квалифилации, оплака се самият той.

Инцидентът се е случил на голямо кръстовище в центъра на София в събота вечер. Авторът на сериала за царската династия „Съ нами Богъ“ обаче не е успял да идентифицира обекта на катастрофата и затова сега го издирва в социалните мрежи. Неприятната история разказа самият Поляков в профила си във Фейсбук:

„Забърсах джипа на една чалгаджийка с фиата си до Петте кьошета. Отбих и спрях, за да се извиня и да платя. Момичето с екстеншъните и тесния клин обаче изскочи от беемвето и кресна:

– Педераас!

– Надценявате ме, госпожо! – усмихнах се мило. Тя за миг млъкна и ме огледа: – Комплексар! Бам вратата и замина. Паднах си по нея. Адски!“.

На въпрос коя е била фолкпевицата, той отвърна: „Не знам коя е, търся я! Като се видим пак с нея, ще ти я дам за интервю“. Помолен за описание на звездата, Поляков отсече: „Една такава – с големи очи“, а запитан дали ще й снима видеоклип като извинение, тъй като преди години филмира най-големите хитове на Диана Експрес, отвърна:

„Ами ти ще снимаш, аз ще се промъквам край прожекторите.“. Приятелите му също се включиха в коментарите: „Вие сте джентълмен с алтернативни сексуални стремления, обусловени от занижена самооценка! Тряяс вратата“, пошегува се варненка.