Забъркаха Крисия в скандал с гей пиар, а тя избухна: „Всички сте отвратителни“

„Отвратителни сте всички“, написа на английски преди броени часове певицата Крисия в профила си в Instagram.

„Не обичам да се сравнявам в различни хора и ситуации, но понеже „ние“ българите обичаме да мислим през очите си, а не по очевидни обстоятелства, трябва да обясня за хората, защото това се случва глобално и наистина се надявам някой ден тези неща да се възприемат за некоректни и груби в този голям, но толкова малък свят, за да може да защитите близките си поне“, пише тя.

По думите на Крисия хората са станали егоисти и именно това е причината за състоянието на „всичко“. „Огледайте се и погледнете себе си преди да създавате война, защото всичко това се случва заради „нас“, хората“, завършва Крисия.

Повод за тези тежки думи са появили се снимки от парти на популярния като „пиар на звездите“ и известен гей Наско Лазаров, на които е прегърнал Крисия по доста странен начин, обгръщайки с ръка седалището на певицата.

Явно Крисия не е съвсем съгласна с хейта, който се лее по адрес на пиара, но пък качи и противоречиво видео, с Ариана Гранде. На него певицата е прегърната от пастор, който е положил твърде близо до гърдите ѝ ръката си.

Във видеото се обяснява, че това най-вероятно е било неволно от страна на пастора, но видимо на певицата не ѝ е било приятно. Наско Лазаров също коментира скандала, като нарече Крисия свое „дете“ и заяви, че нищо от снимките не е с лоши помисли и намерения, пише каналът Vbox7.

Previous post Лили Иванова навършва 89 тази година?
Next post Вижте къде Глория и младото ѝ гадже посрещнаха Нова година