Завижда ли му Рачков? Геро пропя за рокадата в „Капките“

Заместникът на Димитър Рачков в шоуто „Като две капки вода“ проговори за отношенията си с комика. Герасим Георгиев – Геро застана до Васил Василев – Зуека в хитовото шоу за имитации в ефира на Нова телевизия. За разлика от Рачков обаче, Геро е бил и участник във формата, а това, което споделя, със сигурност ще ви заинтригува.

Геро разкрива дали между него и Димитър Рачков има конфликт. „Съжалявам за хората, които много искаха да гледат Рачков (усмихва се), но той си пое по своя път. Вече си има собствено шоу и някой трябваше да го замести. Екипът се спря на мен и мисля, че с помощта на Зуека, и на целия екип, разбира се, се справям добре засега. Да, сравнения винаги ще има, но и това е част от играта. Митко доста ми помага“, споделя Геро.

„Да, хората търсят някакви конфликти, евентуално нещо да е станало между нас. Но няма, даже напротив. С него имаме много добро приятелство и той ми помага в тази ситуация. Мисля, че аз не изневерих на шоуто, със Зуека се справяме добре, а това е най-важното. Сигурно може да е и още по-добре, но и това е хубаво, защото това означава, че човек има накъде да се развива“, казва от Герасим Георгиев.

Геро разкрива и дали конфликтите му на сцената на „Като две капки вода“ с Юлиан Вергов и Фънки винаги са по сценарии. „Не винаги, но ние сме хора с достатъчно чувство за хумор, а и сме добри приятели, за да можем да си позволим тези шеги помежду си.

Повечето такива ситуации са плод на импровизация, но тя е изцяло в името на шоуто. За да правим по-забавен формата. Нали знаеш, че в една пиеса в театъра, например, за да върви действието, трябва да се случва нещо, да има някакъв конфликт.

Ето това поддържаме и ние в шоуто. С Юлиан Вергов сме много добри приятели, играли сме заедно, снимаме заедно кино, няма никакъв проблем. С Хилда и с Фънки също се знаем от толкова години. А и те са широкоскроени хора, всичко е наред.

Повярвай ми, ако не беше така и насреща си знаех, че имам друг тип хора, нямаше да си позволя подобно поведение“, споделя Геро.

Previous post Рафи грабна победа в „Като две капки вода“
Next post Валери Йорданов грабна „Икар“, посвети го на учителя си Иван Налбантов