Завистта ли я гризе? Певица от „Тоника“ забърка страшен скандал

Нова война разтресе за пореден път обичаната музикална формация „Тоника“, пише „Ретро“. Драмите и интригите между бившите и настоящи членове на групата не стихват вече десетилетия. Този път скандалът се разгорял след новогодишната програма на БНТ, в която Ева Найденова, вдовица на Гого Найденов, бе поканена да участва.

Изявата й подразнила една от първите вокалистки на „Тоника“, която вече не е част от формацията и се занимава с преподавателска дейност в Бургас.

„А най-комично беше участието на пеещата Ева, посмях се доволно“, коментира Елза Паносян в мрежата. Думите й не останаха незабелязани от Тони Димитрова, която е близка приятелка на Ева.

Иронично бургаската Бони Тейлър отвърна на Елза: „И какво? Много ли се смяхте на Ева?“. Репликата отключи лавина от коментари и обиди.

„Тони, явно в началото на 70-те години, когато бях солистка на „Тоника“ и събирах овациите на публиката, вие още сте нямали връзка с музиката. По въпросното време аз просто си пеех, а въпросната самонадеяна певица тичаше във всички посоки и пак не можеше да ме достигне. Питайте хора, които познават професионалните ми успехи и тогава пишете по мой адрес“, отвърна Паносян на Димитрова.

Previous post Шакира изля гнева си срещу Пике в най-новата си песен
Next post Бахаров не вярва на късмета си, вижте развръзката с влизането му в затвора