Завист и лоша енергия! Каква цена плаща Крисия за това, че е известна

Кариерата ми се развива добре. Изграждам се, много ми е интересно. Не планирам бъдещето си, но работя по този въпрос. Това разкри тийн звездата Крисия в интервю за PODCAST7.

В момента младата изпълнителка се старае да учи доста от различни музиканти, които са професионалисти. Крисия сподели, че на този етап се развива изцяло сама, зад гърба си няма голямо музикално студио, но се справя. Признава, че се запознава доста с хора, които също се ориентират в ситуацията и иска хора, на които да вярва и да работи спокойно. За нея е важно да създаде свой екип, на който да има доверие във всяко отношение.

В жанрово отношение се е ориентирала към поп музиката, но се вълнува доста от блус и джаз, които да смеси и да стане нещо различно. Крисия сподели, че в музикалните среди съществува приятелство, но за нея не важи това. Не е срещнала на този етап много близък колега, който да се е задържал в живота си. Казва, че често има завист и лоша енергия зад гърба, а пред теб всичко е фалшиво. Не крие, че има хора, които идват при нея, но за да се „мазнят“, но не им обръща сериозно внимание и се опитва да не се задълбочава в такива отношения. Крисия сподели, че обожава това, което прави и не би определила, че плаща някаква „цена“, защото е известна.

Тя е от момичетата, които горят в работата си и не съжалява за нищо, но може само да подобрява себе си и качествата си като професионалист. Очакванията на обществото се отразяват на известните, най-вече психически. Крисия споделя, че е важно всеки да се харесва и приема с всички свои недостатъци и проблеми. „Трябва да знаем, че сме на този свят с причина. Трябва да се обичаме“, сподели още певицата. Крисия е изпадала в депресии, но осъзнава ситуацията и успява да бъде силна, да се бори с проблемите си и да се изправи, а не да задълбава в различни състояния.

Previous post Близък на Денис Теофиков: От 3 бона хонорар му даваха 400 лева
Next post Зодиите, които мразят да правят компромиси