Завист и обида след „Фермата“: 100-те хиляди лева сблъскаха участници

Победителката в седмия сезон на „Фермата” – Живка, взе голямата награда от 100 000 лева и се изпокара с всичките си бивши съквартиранти. Шофьорката на камион в Австрия не общува с никого от риалити шоуто, дори и с хората, с които бе от един лагер. Нейната бивша приятелка Ваня призна, че Живка вече се прави, че не я познава.

„Бяхме се събрали след финала в едно заведение в София. Бяхме с Жоро, с Ралица, Стефан, имаше много хора от продукцията, от предишните сезони, забавлявахме се – танци, усмивки. Живка дойде на нашата маса за малко, но предпочете да не говори с мен.

Дори на самия финал се опитах да ѝ кажа „Честита победа”, но тя наистина се прави, че не ме вижда и не ме познава. Това е неин избор, не знам защо се е засегнала, но в крайна сметка не е лошо човек да поглежда и навътре в себе си. Живка се правеше, че сме ѝ приятели и да – аз се чувствах използвана. Определено използваше много и различни начини, за да постига целите си. Не й прави чест такова поведение“ – призна блондинката, която работи като трансформационен лидер.

Още след финала на „Фермата“ си пролича, че почти никой не одобрява победата на Ролева, а Кирил и Мартина не скриха огорчението си, като дори намекнаха, че победата на Живка е нагласена. Днес тираджийката е щастлива със захранената си банкова сметка и е готова да се върне отново в Австрия, пише HotArena.net.

Previous post Хуакачина – вълшебен оазис в сърцето на пустинята
Next post Пощальонът Пейо ще става баща за трети път