Задава се изпепеляващ Свети Валентин за тези зодии

Влиянието на новолунието и Венера ще изпълни седмицата на тези четири зодии с много любов.

Тази година Свети Валентин съвпада с ретроградния Меркурий, което в комбинация с влиянието на независимия Водолей, предвещава по-малко романтика от обикновено. Това са страхотни новини за всички, които ще прекарват празника соло, защото моментът ще е по-подходящ да се фокусираме върху себе си и собствените си нужди.

За четири зодии обаче няма да липсват поводите за любов през тази седмица, затова ако сте сред тези късметлии, подгответе се за един незабравим Ден на влюбените.

Телец

Тази седмица Луната засяга вашия седми дом, обвързан с връзките – ясен знак, че Свети Валентин ще бъде вълнуващ за вас. И ако това не бе достатъчно, силната енергия на Уран ще ви предизвика да се освободите от задръжките и да се насладите на истински безгрижно забавление с половинката.

Близнаци

Готови ли сте за флирт? Тази седмица Венера ви носи голяма доза самочувствие, а покрай романтичното настроение около празника на влюбените още повече ще пожелаете да се впуснете във флиртове и любовни игри.

Лъв

Като представители на зодия Лъв вие знаете как да привличате вниманието, но тази година ще надминете себе си и с увереността си бързо ще се превърнете в обект на желание. Но не пропускайте възможността покрай безгрижния флирт да се запознаете и с някой специален.

Везни

Венера е в своя активен период и вие сте зодията, която най-силно усеща това. Влиянието на планетата ще ви помогне да отключите своята сексуална страна и да се насладите на празника още повече.

Previous post Официално: Рачков се завръща в ефир от 7 март
Next post Сгащиха Мария във флирт с Гущеров след развода